Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το Τεχνικό Γραφείο, Μηνάς Γαβαλάς, Μελέτες & Κατασκευές. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις για τα κατασκευαστικά σας έργα!

Στην εταιρεία μας «Μηνάς Γαβαλάς» που πήρε το όνομά της από τον ιδρυτή της, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα του μηχανολογικού σχεδιασμού και της κατασκευής. Με έμφαση στην οικοδόμηση ισχυρών θεμελίων και στη δημιουργία βιώσιμων δομών, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εξαιρετικά αποτελέσματα στους πελάτες μας.

Στο Τεχνικό Γραφείο, Μηνάς Γαβαλάς, Μελέτες & Κατασκευές, ειδικευόμαστε σε διάφορες υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες του ποικίλου πελατολογίου μας. Η εξειδίκευσή μας περιλαμβάνει τη διεξαγωγή λεπτομερών μελετών για κατασκευαστικά έργα, την απόκτηση των απαραίτητων αδειών και πιστοποιήσεων, όπως η Άδεια Οικοδομής, τους κανονισμούς ιδιοκτησίας, τις τοπογραφικές μελέτες και τη διαχείριση ρεμάτων. Προσπαθούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται και υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, λογικές τιμές και ακλόνητη αφοσίωση στην επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων.

DSC_0253

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε στον κλάδο, είναι η εκτεταμένη εμπειρία, ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση και η βαθιά γνώση του αντικειμένου. Έχουμε αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχημένων έργων και η δέσμευσή μας για άριστα αποτελέσματα μας χαρακτηρίζει. Σε εμάς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το έργο σας θα αντιμετωπιστεί με τη μέγιστη προσοχή και ακρίβεια.

Οι υπηρεσίες μας προσφέρουν πολλά οφέλη στους πελάτες μας, καθώς είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να παραδίδουμε έργα άμεσα, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Κατανοούμε την αξία του χρόνου σας και προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε τα έργα εντός συμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων. Επιπλέον, οι τιμές μας είναι διαφανείς και ανταγωνιστικές, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε εξαιρετική αξία για την επένδυσή σας. Πάνω απο όλα, δίνουμε προτεραιότητα στη συνέπεια και την αξιοπιστία στο έργο μας, διασφαλίζοντας ότι κάθε έργο εκτελείται με το υψηλότερο επίπεδο επαγγελματισμού.

 Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υπεύθυνη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών, προσφέροντας παράλληλα τις πιο οικονομικές λύσεις. Στόχος μας είναι να είμαστε ο έμπιστος συνεργάτης σας, διασφαλίζοντας ότι οι ανάγκες σας ικανοποιούνται με τον οικονομικότερο δυνατό τρόπο. Η αφοσίωσή μας στην εξεύρεση των καλύτερων λύσεων για τα έργα σας θα είναι εμφανής σε κάθε αλληλεπίδραση. Δεσμευόμαστε να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη και να επιτύχουμε αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ισχυρών πελατειακών σχέσεων  ουσιαστικών συνεργασιών. Επικοινωνήστε μαζί μας και αφήστε μας να σας δείξουμε την τεχνογνωσία μας, να σας αποδείξουμε τις βασικές μας αξίες και να ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με το Τεχνικό Γραφείο, Μηνάς Γαβαλάς, Μελέτες & Κατασκευές.

Civil-Engineering-Construction
Building- Construction
Οι ομάδα μας

Συναντήστε τα μυαλά που διαμορφώνουν μια βιομηχανία

foto 1

Mηνάς Γαβαλάς

Πολιτικός Μηχανικός & Μηχανικός Χωροταξίας

Γνωρίστε τον Μηνά Γαβαλά, Πολιτικό Μηχανικό και Πολεοδόμο με πάθος για τον κλάδο και προσήλωση στην επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Χωρική Ανάλυση και την Περιβαλλοντική Διαχείριση, ο Μηνάς διαθέτει ένα ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Η εξειδίκευσή του εκτείνεται σε τομείς όπως η μηχανική και η περιφερειακή ανάπτυξη. Μέσω εξειδικευμένης εκπαίδευσης στη λειτουργία UAV και την επεξεργασία εικόνας, ο Μηνάς παραμένει στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων. Με εκτεταμένη επαγγελματική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένου του σημερινού του ρόλου ως Πολιτικός Μηχανικός σε ένα μεγάλο λιμενικό έργο, ο Μηνάς φέρνει έναν πλούτο γνώσεων σε κάθε προσπάθεια. Εμπιστευτείτε τον Μηνά Γαβαλά για την παροχή καινοτόμων λύσεων, σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και ακλόνητη δέσμευση για την επιτυχία του έργου σας.

20230712_120444_0000

Νικόλαος Γαβαλάς

Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός

Γνωρίστε τον Νικόλαο Γαβαλά, έναν έμπειρο Πολιτικό Μηχανικό & Τεχνολόγο με ιστορικό επιτυχίας. Με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο κ. Νίκος ασχολείται ενεργά με το χώρο από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Η εξειδίκευσή του εκτείνεται σε ιδιωτικά τεχνικά γραφεία, δημόσια έργα υποδομής και κατέχει το δικό του τεχνικό γραφείο επικεντρωμένο στην τοπογραφία, τα δημόσια και τα ιδιωτικά έργα. Ο κ. Νίκος συνέβαλε επίσης στην ανάπτυξη της περιοχής των Κυκλάδων μέσω της συνεργασίας του με την AN. ET. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΕ. Με πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, ο κ. Νίκος φέρνει ανεκτίμητη γνώση σε κάθε έργο. Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία και την αφοσίωσή του ως μέρος της ομάδας μας για να διασφαλίσετε την επιτυχία του έργου σας

Architectural-Design